ΜΠΥΡΑ

VOREIA

HAPPY BREWERS EAST COAST IPA

Μια μπύρα με ισορροπημένους συνδυασμούς βυνών που δημιουργούν πλούσια αρώματα, μια ευχάριστη πικρή επίγευση και μια εκπληκτική γευστική ισορροπία. Όλα αυτά προκύπτουν από τους λυκίσκους Mosaic, Centennial και El dorado, με νότες ροδάκινου, μάνγκο και μούρων και των τροπικών φρούτων Azacca και Citra.

Συσκευασία 330ml

VOREIA

Summer Ale

Μια ξανθιά, αρωματική και δροσιστική μπύρα με βελούδινο αφρό, που προέρχεται από Αμερικάνικους λυκίσκους που της προσδίδουν τροπικά αρώματα.

Συσκευασία 330ml

VOREIA

Imperial Porter

Μια μαύρη, ελκυστική μπύρα από κανέλα Κεϋλάνης, βανίλια Μαγαδασκάρης, κάρδαμο, καρπούς τόνγκας, παλαιωμένο ρούμι  7 ετών, φρεσκοκομμένο εξωτικό καφέ με νότες φρούτων λουλουδιών και σοκολάτας. Όλα αυτά αλλά και προσθήκη σίκαλης, συνθέτουν μια νέα, έντονη και πλούσια γεύση

Συσκευασία 330ml

VOREIA

Irish Red

Μια απόλυτα γευστική κόκκινη μπύρα με γεύσεις και αρώματα καραμέλας και μπισκότου αλλά και νότες αμύγδαλου.

Συσκευασία 330ml

VOREIA

Stout

Μια καβουρδισμένη σοκολατένια ale, αφιλτράριστη και απαστερίωτη, φτιαγμένη από ειδικές βύνες με έντονα αρώματα καραμέλας και σοκολάτας αλλά και από έξι διαφορερτικές βύνες κριθαριού.

Συσκευασία 330ml

ΙΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ ALE

Μια ξανθιά μπύρα με πλούσια γεύση, ισορροπημένη πικράδα και άρωμα βύνης, από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας.  Ελαφριά με έντονα αρώματα δημητριακών σε συνδυασμό με καραμελωμένη βύνη, λυκίσκο και μαγιά.

Συσκευασία 330ml

ΙΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ LAGER

Μια κλασική lager μπύρα, με έντονο χρυσαφένιο χρώμα, πλούσια γεύση και αρώματα βύνης και εσπεριδοειδών και από νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας.

Συσκευασία 330ml