Η UNICOFFEE ιδρύθηκε το 2008 στη Λειβαδιά από ανθρώπους με μεράκι για τον καφέ και αγάπη για την καφεστίαση. Αν αναζητάτε αναγνωρίσιμα και καθιερωμένα χαρμάνια, στο coffee lab μας θα βρείτε τα δημοφιλή espresso blends αποκλειστικής διανομής HAUSBRANDT, NADALI & ANTICA TOSTATURA TRIESTINA. Αν όμως θέλετε μια μοναδική γεύση που θα σας δώσει ξεχωριστή ταυτότητα, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία custom made χαρμανιών υψηλής ποιότητας, σε συνεργασία με την ελληνική Qualita Unica και το υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας καφέ της εταιρείας.

Δεν μας αρκεί να σας προμηθεύουμε premium ποικιλίες καφέ. Για να τα πλαισιώνετε με εξίσου εκλεκτά προϊόντα, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ροφημάτων (τσάι, σοκολάτα κτλ.), ποτών, χειροποίητων αρτοποιημάτων, snack κ.ο.κ.  

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει showroom, για να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα μας, training center για την εκπαίδευση του προσωπικού σας και service room για τη συντήρηση του εξοπλισμού σας. Εκτός από πλήρη τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες/χρόνο, σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του χώρου σας, καθώς και συστηματική ενημέρωση, προκειμένου να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις διεθνείς τάσεις.   

Η UNICOFFEE δημιουργήθηκε για τους επιχειρηματίες της καφεστίασης που αντιμετωπίζουν τον καφέ ως ολιστική εμπειρία και αναζητούν έναν συνεργάτη που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους ή ακόμα και να την στήσουν αποτελεσματικά και επαγγελματικά, από την αρχή.