Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των πιο δημοφιλών και αγαπημένων espresso blends ή να διαμορφώσετε με την καθοδήγησή μας το δικό σας μοναδικό χαρμάνι, στο coffee lab που διαθέτουμε. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας premium και αναγνωρίσιμες ποικιλίες καφέ.

coffeshop
coffeshop

Προσφέρουμε επαγγελματικές συμβουλές, για να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο και την επιχείρησή σας, αποφεύγοντας περιττά λάθη που κοστίζουν. Αναλαμβάνουμε νεοσύστατες ή και υφιστάμενες καφετέριες με τον ίδιο ενθουσιασμό και δεν σταματάμε να σας στηρίζουμε, μέχρι να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για την επιχείρησή σας.

Σας παρέχουμε service 365 μέρες τον χρόνο από το εξειδικευμένο service room μας. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην τεχνική υποστήριξη (presales & after sales), για αυτό πραγματοποιούμε περιοδικούς ελέγχους ποιότητας μηχανημάτων, καθώς και ελέγχους ποιότητας νερού, προτείνοντας με υπευθυνότητα τις απαιτούμενες μονάδες φίλτρανσης νερού, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε τη συνεχή εκπαίδευση των baristas σας μέσω των workshop που διοργανώνουμε στο εξοπλισμένο training center μας.  Βασική μας μέριμνα είναι να βεβαιωθούμε ότι το προσωπικό σας θα έχει τόσο την απαιτούμενη τεχνογνωσία και αυτοπεποίθηση, όσο και αγάπη για τον καφέ, ώστε να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα ροφήματα που προσφέρετε.

Σας ενημερώνουμε συστηματικά για νέα προϊόντα και τάσεις στην καφεστίαση, ώστε να δημιουργήσετε (ή να διατηρήσετε) μια ενιαία και σύγχρονη urban αισθητική στον χώρο σας, προσέχοντας λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως είναι οι συσκευασίες των προϊόντων.