ΤΕΚΙΛΑ

TISCAZ COLD

Μοναδική τεκίλα με γεμάτη γεύση βανίλιας και φρούτων και νότες από πιπέρι και φρέσκα ποώδη, με έντονα αρώματα και μοναδικό χρυσοκίτρινο χρώμα.

Συσκευασία 700ml

TISCAZ BLANCO

Τεκίλα με μοναδική γεύση από αγαύη, με νότες λευκού πιπεριού και εσπεριδοειδών και μια ξυλώδη επίγευση, αλλά και με όλα τα ιδιαίτερα αρώματα των συστατικών αυτών.

Συσκευασία 700ml

CORRALEJO REPOSADO

Χρυσοκίτρινο χρώμα, μια μοναδική γεύση με νότες εσπεριδοειδών και ξύλου βανίλιας σε αυτή την τεκίλα. Χαρακτηριστικό είναι το άρωμά του από μαγειρεμένη αγαύη με νότες εσπεριδοειδών γκρέιπφρουτ και λάιμ.

Συσκευασία 700ml

CORRALEJO BLANCO

Ιδιαίτερη τεκίλα από ακατέργαστη αγαύη, με μοναδική γεύση ωμής αλλά και μαγειρεμένης αγαύης, με νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων, που δίνουν στο ποτό τα έντονα αρώματά τους.

Συσκευασία 700ml

MEZCAL MONTELOBOS JOVEN

Ένα φρουτώδες απόσταγμα με φυτικές νότες, νότες καπνού, καραμέλας, σοκολάτας και τσίλι. Μια τεκίλα με χαρακτηριστικό άρωμά  καπνού, καραμέλας και σοκολάτας.

Συσκευασία 700ml

MEZCAL AMORES ESPADIN

Τεκίλα απαλή, ισορροπημένη, από φρεσκοκομμένη αγαύη και νότες αμύγδαλου και πορτοκαλιού. Χαρακτηριστικό είναι το άρωμά της με ελαφριές νότες καπνού, εσπεριδοειδών και άγριων λουλουδιών.

Συσκευασία 700ml

LUNAZUL BLANCO

Αρωματική τεκίλα με λεπτή, φρουτώδες γεύση με νότες εσπεριδοειδών και μια πιπεράτη επίγευση. Χαρακτηριστικό είναι το φρουτώδες άρωμά του με ξυλώδεις ξηρές νότες.

Συσκευασία 700ml

BUEN

Μια τεκίλα φτιαγμένη από αγάυη Tequillana Weber, που του δίνει μια ισορροπημένη γεύση από γλυκά φρούτα και νότες εσπεριδοειδών. Χαρακτηριστικό είναι το άρωμά του με νότες ροδάκινου και λεμονιού.

Συσκευασία 700ml

AMORGION MEKILA PREMIUM

Μοναδική παλαιωμένη τεκίλα 3 ετών από φραγκοσυκιές Αμοργού, με μια ιδιαίτερη άγρια και πλούσια γεύση και με φρουτώδες άρωμα.

Συσκευασία 700ml

AMORGION MEKILA YELLOW

Μια κίτρινη τεκίλα από φραγκόσυκα, ένα καρπό με πλούσια αρώματα και γεύση.

Συσκευασία 700ml

AMORGION MEKILA WHITE

Ιδιαίτερη λευκή τεκίλα από φραγκοσυκιές Αμοργού, με μοναδική γεύση και πλούσιο άρωμα.

Συσκευασία 700ml