ΤΖΙΝ

CITADELLE JARDIN D’ETE

Ένα gin με τη μοναδική φρεσκάδα 22 βοτάνων και ένα μοναδικό άρωμα yuzu, πορτοκαλιού, λεμονιού, βιολέτας, φινόκιου, απαλών μπαχαρικών και γλυκόριζας. Χαρακτηριστική είναι η λεπτεπίλεπτη γεύση του , αλλά και πικάντικη με νότες από μανταρίνι και πεπόνι.

Συσκευασία 700ml

CITADELLE ORIGINAL

Ένα gin με την έντονη γεύση του κύριου συστατικού, του άρκευθου. Χαρακτηριστικό του η έντονη γεύση με πιπεράτες νότες μπαχαρικών, αλλά και τα απαλά και φινετσάτα αρώματα με λουλουδένιες νότες.

Συσκευασία 700ml

CITADELLE RESERVE

Ένα gin ωρίμανσης, με τα ιδιαίτερα αρώματα κάρδαμου και γλυκάνισου. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του με νότες μπαχαρικών, κέδρου, φρέσκων βοτάνων, λεβάντας, δεντρολίβανου και λουλουδιών.

Συσκευασία 700ml

EDINBURGH RHUBARB & GINGER

Ένα gin από το φυτό ραβέντι και τζίντζερ. Χαρακτηριστικό το άρωμα του, μια πολύ ιδιαίτερη γεύση , με πικάντικες νότες από το τζίντζερ.

Συσκευασία 700ml

EDINBURGH ORANGE BLOSSOM & MANDARIN

Ένα gin από φρέσκα πορτοκάλια Μεσογείου, που δίνουν στο ποτό, ένα φρουτώδες άρωμα και μια γεμάτη γεύση αλλά και μια αίσθηση φρεσκάδας.

Συσκευασία 500ml

EDINBURGH POMEGRANATE & ROSE

Ένα gin με γεύση και άρωμα ροδιού και τριαντάφυλλου. Μια γεύση που θυμίζει λουκούμι, είναι ζεστή και αφήνει μια γλυκιά επίγευση.

Συσκευασία 500ml

EDINBURGH PLUM & VANILLA

Ένα gin από λαχταριστά δαμάσκηνα και αρωματική βανίλια Μαγαδασκάρης. Χαρακτηριστικά είναι τα αρώματα του gin , αλλά και η ζεστή γεύση και οι νότες βανίλιας.

Συσκευασία 500ml

EDINBURGH RASPBERRY

Ένα gin από κόκκινα βατόμουρα, που του δίνουν μια χαρακτηριστική φρουτώδη γεύση με γλυκόξινη επίγευση αλλά και ένα ιδιαίτερο και απαλό άρωμα.

Συσκευασία 500ml

EDINBURGH ELDERFLOWER

Ένα gin αρωματισμένο από άνθος Σαμπούκο, που δίνει ένα διακριτικό άρωμα λουλουδιών. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του, λουλουδάτη και τραγανή με νότες εσπεριδοειδών και μούρων.

Συσκευασία 500ml

EDINBURGH LEMON & JASMINE

Ένα λικέρ από φρέσκα και μυρωδάτα λεμόνια Σικελίας σε συνδυασμό με γιασεμί. Χαρακτηριστικό είναι το άρωμα του γιασεμιού μαζί με την επίγευση φρεσκάδας που αφήνουν τα λεμόνια , αλλά και η ιδιαίτερη γεύση του συνδυασμού αυτού.

Συσκευασία 700ml

EDINBURGH CLASSIC

Ένα κλασικό τζιν από το Εδιμβούργο, με νότες πεύκου, λεβάντας και επίγευση μούρων και εσπεριδοειδών, που του προσδίδουν μοναδικό άρωμα και γεύση.

Συσκευασία 700ml

EDINBURGH SEASIDE

Ένα ιδιαίτερο gin, με άρωμα θάλασσας και μια γεύση εμπνευσμένη από την αλμύρα της θάλασσας, που σε ταξιδεύει, μια έντονη γεύση με αλμυρή επίγευση.

Συσκευασία 700ml

EDINBURGH CANNONBALL

Ένα gin από άρκευθο, πεύκο και εσπεριδοειδή που δίνουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με μια ισορροπημένη επίγευση όλων των συστατικών του.

Συσκευασία 700ml

ELEPHANT SLOE

Ένα gin με άγρια μούρα, που του προσδίδουν μια πλούσια, ελαφρώς γλυκιά γεύση, με φρουτώδες νότες, αλλά και ένα ζεστό κόκκινο χρώμα. Ακόμη, ιδιαίτερο είναι και το άρωμά του, στρογγυλό και φρουτώδες.

Συσκευασία 500ml

ELEPHANT LONDON DRY

Ένα gin με το διακριτικό άρωμα άρκευθου, πεύκου και ποώδεις νότες. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του, απαλή και λουλουδένια με πικάντικες και φρουτώδεις νότες.

Συσκευασία 500ml

STRANGE LUVE

Ένα gin με κρυστάλλινο χρώμα, έντονο άρωμα με δυνατές νότες κόλιανδρου αλλά και ζεστές νότες εσπεριδοειδών. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του που αφήνει μια επίγευση που θυμίζει πεύκο και εσπεριδοειδή.

Συσκευασία 700ml

JAPANESE ETSU

Ένα ιαπωνικό gin, από βότανα, όπως φύλλα τσαγιού, yuzu, πικρό πορτοκάλι, κόλιανδρο και γλυκόριζα. Χαρακτηριστικό του η έντονη γεύση του συνδυασμού των βοτάνων, αλλά και το ιδιαίτερο άρωμά τους.

Συσκευασία 700ml

DRUMSHANBO GUNPOWDER IRISH

Ένα gin με ανατολίτικα βοτανικά και τσάι. Χαρακτηριστική είναι η έντονη γεύση του, με ελαφρώς πικάντικη επίγευση και μια ιδιαίτερη φρεσκάδα. Τα αρωματά του θυμίζουν λεμόνι, άρκευθο, κάρδαμο και κανέλα.

Συσκευασία 500ml

135o EAST HYOGO

Ένα gin με έντονο άρωμα λουλουδιών σε συνδυασμό με αρώματα εσπεριδοειδών. Χαρακτηριστική είναι η μεταξένια και ισορροπημένη γεύση που αφήνει στο στόμα, με πικρές και λουλουδένιες νότες και μια ζεστή επίγευση του πιπεριού sansho.

Συσκευασία 700ml

BIG SIR

Ένα gin, ένα απόσταγμα βοτάνων, όπως ο άρκευθος και ο κόλιανδρος. Χαρακτηριστικό του τα έντονα αρώματα των βοτάνων, αλλά και η ζεστή τους γεύση.

Συσκευασία 700ml

GRACE

Ένα gin με πλούσιο και αρωματικό χαρακτήρα, από βότανα, όπως ο άρκευθος, το πεύκο, ο κρίταμος, ο σχίνος, το ροζ πιπέρι, ο κασσίας και ο μυρτιάς. Ο συνδυασμός αυτός δίνει μια ιδιαίτερη γεύση και μοναδικά αρώματα των βοτάνων.

Συσκευασία 700ml/500ml

MATARΩΑ MEDITERRANEAN

Ένα gin από ένα μοναδικό συνδυασμό βοτάνων Μεσογείου, τα πιο ιδιαίτερα της κάθε χώρας, που δίνουν μοναδικά αρώματα και μια πλούσια, ισορροπημένη γεύση.

Συσκευασία 700ml

MATARΩΑ PINK

Ένα gin από δώδεκα εκλεκτά βότανα της Μεσογείου, εμπλουτισμένα με ρόδι και ιβίσκο, που δίνουν στο ποτό, μια ιδιαίτερη πλούσια γεύση με έντονα αρώματα.

Συσκευασία 700ml

KINGSBURY

Ένα άριστο απόσταγμα, με χαρακτηριστική τη γεύση των κύριων συστατικών, άρκευθου και κόλινδρου, αλλά και τα ιδιαίτερα αρώματά τους.

Συσκευασία 700ml

MG

Ένα gin με τη λεπτεπίλεπτη γεύση άρκευθου,τα πληθωρικά αρώματά του και μια φίνα και φινιριστή επίγευση.

Συσκευασία 700ml

PORTOBELLO ROAD LONDON DRY

Ένα gin από άρκευθο, αλλά και εσπεριδοειδή, όπως το λεμόνι, το πικρό πορτοκάλι, ο κόλιανδρος, που αφήνουν μια ιδιαίτερη πιπεράτη γεύση και έχει και νότες γλυκόριζας και μοσχοκάρυδου.

Συσκευασία 500ml

PORTOBELLO ROAD NAVY STRENGTH

Ένα gin με βοτανικές ουσίες, όπως ο άρκευθος, ο σπόρος κόλιανδρου, η ρίζα ίρις, η φλούδα λεμονιού, η ρίζα γλυκόριζας, ο φλοιός κασσίας και το μοσχοκάρυδο. Ο συνδυασμός όλων αυτών δίνει μια πολύ ιδιαίτερη και λεπτή γεύση αλλά και άρωμα στο ποτό.

Συσκευασία 500ml